Bez pristanka me odveo na Košutnjak- “Jecala sam i kukala od bolova.” Mlada Jana otkrila kako joj je naš poznati pjevač unišitio život!

Jana M, koja dolazi iz Beograda mlada djevojka od 28 godina je odlucila sa svima da podijeli svoju licnu pricu sa nama. Njena prica je zaista bolna i nosi bolno iskustvo a pogledajte o cemu se tacno ovdje radi.

Ova mlada zena je otkrila je okončala svoju dugogodišnju vezu sa deckom a to je za nju bio jako tezak korak posebno jer je osjecala da je jako odgovorna za taj kraj koji joj se desio.

“Marko i ja smo bili dugogodišnji partneri. Nasa prica je pocela drugacije bila je zaista neobicna po mnogo cemu. Sreli smo najprije na aerodromu, gdje je tada prisao i uzeo moju trobu. Kada sam mu rekla da je to ipak moj prtljag on je reao da je tu samo da bi pomogao. Par mjeseci poslije otisli smo na pice i tako pocinje i nasa prica.”- ispricala je ona.

“Jednog dana je odlucio da me odvede u setnju na Kosutnjak, Zaista je tu bilo lijepo vrijeme, vikend i oboje smo bili slobodni bez obaveza pa smo to zeljeli da iskostimo na najbolji moguci nacin. Hodali smo stazom  odjednom mi je zazvonio telefon. To me je jako iznermilo jer sam imala i nesto sto krijem. Primjetio sam da se ona tada promijenila i pitao sam je sta se desava a ona se pocela u tom trenutku tresti i okrenula je telefon od njega. Ipak uzeo joj je telefon te vidio poziv od jednog poznatog pop pjevaca. TO je sve pokvarilo i sve zauvijek unistili. Nisam znala sta da kazem, kako i na koji nacin da se opravdam. ponekada sam se i vidjala sa njim. Marko je samo otisao. Ja sam ostala sama tu bez ikog svog.”