Bila je na nebu 11 minuta i ono što je tamo videla nikada neće zaboraviti: dobila je važno upozorenje od Boga o svemu

Izvanredno iskustvo žene s kliničkom SMT nedvojbeno je izvanredno. Prošla je kroz kliničku smrt koja je trajala 11 minuta, a prizor koji se otvorio pred njom bio je doista neshvatljiv.

Priča o susretu dječaka s nebeskim entitetom privukla je značajnu pozornost i znatiželju. Zapanjujuće, u dobi od 11 mjeseci, Charlotte Holmes iznenadila je svoju obitelj i prijatelje zahtijevajući liječničku intervenciju nakon moždanog udara. Zanimljivo je da je samo tri dana kasnije doživjela iznenadni kolaps, zbog čega joj je srce prestalo kucati. U izbezumljenom stanju, liječnici su brzo započeli s reanimacijom, no ipak se susrela s neobičnim događajem.

“Nadišao sam svoje fizičko postojanje, moja se svijest odvojila od mog tjelesnog oblika. Dok sam promatrao snažne pritiske na mojim prsima, gledao sam u poznata lica svoje supruge i medicinskih sestara. Harmonična melodija odzvanjala je u mojim ušima, i na Probudivši se, odmah sam prepoznala svoju okolinu, bez trunke sumnje, shvatila sam da sam stigla u nebesko kraljevstvo,” izjavila je. Dok se prisjećala svog susreta, ispričala je kako je bila uronjena u poglede koji oduzimaju dah, popraćena eteričnim zvucima anđeoskih glasova koji su serenadirali atmosferom.

S velikim je entuzijazmom podijelila svoje iskustvo, opisujući kako je bila okružena krajolikom koji oduzima dah i očarana rajskim melodijama koje su joj ispunjavale uši. U doista izvanrednom i emocionalno uzbudljivom trenutku, nesvakidašnji događaj odigrao se točno pred njezinim očima. Ispred glasovitog mosta Golden Gate ponosno su stajali njezini pokojni roditelji, za kojima je oplakivala nebrojene godine, i njezin bratić, koji je nekoć pretrpio tragičan gubitak uda, sada čudesno vraćen s dvije potpuno funkcionalne noge.

Njezina je znatiželja potaknuta kad ugleda dječaka koji stoji uz njezine roditelje, a njegov je pravi identitet obavijen velom tajne. Međutim, božanska poruka odzvanja u njezinim ušima, otkrivajući istinu da ovo dijete nije ništa drugo nego ono za kojim su ona i njezin suprug oplakivali gubitak prije četiri desetljeća. Svijet vrvi ljepotom koja izaziva strahopoštovanje koja zanosi moja osjetila. Veličanstvena stabla i zelena trava njišu se u savršenom skladu, kao da graciozno plešu uz nebeske melodije, dok se čitavo stvorenje ponizno klanja u znak poštovanja božanskoj prisutnosti Boga. Riječi su se pokazale nedostatnima u dočaravanju sjaja neba, jer njegova veličanstvenost nadilazi čak i najfantastičnije zamisli.

Charlottin elokventni izraz lica uhvatio je bit očaravajućeg mirisa koji je prožimao zrak, simfoniju magije koja je oduševila moja osjetila. Verbalni opisi ne uspijevaju obuhvatiti golemu lepezu iskustava koja leže izvan naših riječi. Raj koji sam zamišljao prkosi opisu, njegova ljepota nadilazi puki jezik. U početku je moja mašta prizivala slike ljudi nakićenih u elegantnu odjeću, ali stvarnost je razbila tu iluziju.

Pojedinci koji su živjeli u ovom kraljevstvu bili su odjeveni u svakodnevnu odjeću, bez nebeske odjeće koju sam zamišljao. Unatoč tome, postoji određeno područje unutar neba gdje se nose haljine, potencijalno na višoj razini, u području najveće svetosti. Ovo sveto prebivalište ostavilo me u stanju strahopoštovanja zbog svoje goleme veličine. Iako ih nisam osobno susreo, nakratko sam bio izložen mnoštvu čuda dok sam stajao na pragu ove izvanredne domene. Dok je nastavljala prepričavati svoja iskustva, njezino iščekivanje onoga što predstoji bilo je opipljivo. Osim što je svjedočila rajskim prizorima i sveobuhvatnoj ljepoti, suočila se i sa sumornom stvarnošću pakla i njegovih stanovnika.

Bila je duboko uznemirena prisutnošću tih pojedinaca na tom određenom mjestu, jer je oduvijek vjerovala da su oni sami po sebi čestiti. Nisam mogao a da ne izrazim svoje čuđenje, uzviknuvši: “Ovo je potpuno nemoguće!” Kao odgovor, Isus mi je prenio svoju mudrost, rekavši: “Ako ne prođemo kroz duboku promjenu u svom životnom stilu, ovaj cilj će nam zauvijek izmicati.” Razmišljajući o ovom susretu, došao sam do spoznaje da je Isus želio prenijeti ideju da nismo u stanju prijeći granicu koja razdvaja grešno carstvo od carstava nebeskih kraljevstava.

Dijeleći očevu poruku, ispričala je: “Pozvao me da odem, vratim se i proširim ovu božansku objavu svima. S iščekivanjem Isusovog skorog povratka koje se pojačava, Charlotte čvrsto tvrdi da smo trenutno upleteni u duhovni rat. Ona tvrdi da nas nebeska bića i zlonamjerne sile neprestano okružuju. “Kulminacija vremena se približava, a Sotona aktivno ratuje protiv mnoštva”, gorljivo je izjavila Susrećući vaš pogled s nepokolebljivim povjerenjem, Charlotte nepokolebljivo potvrđuje neosporivu stvarnost neba. Ona služi kao duboko svjedočanstvo Božje bezgranične ljubavi prema čovječanstvu, ljubavi koja je čista i bezuvjetna. Prema njezinim riječima, Bog žarko želi zagrliti što više duša u svoj zagrljaj pun ljubavi. Zapravo, ona inzistira na tome da joj je On osobno priopćio, rekavši: “Učini kako želiš, jer ja posjedujem moć da ih odvedem kući.