Dežurna sestra pala je u nesvest kad je videla bebu: Devojčica je uplašila i rođenu majku, a evo kako danas izgleda

Rabiatul Adavija, popularni TikToker porijeklom iz Malezije, često prenosi videozapise s mladom djevojkom koja ima rijetko stanje poznato kao hipertrihoza, koje se obično naziva sindromom vukodlaka. Ovaj jedinstveni fenomen predstavlja razne društvene izazove zbog nekonvencionalnog fizičkog izgleda koji podrazumijeva. Hipertrihoza je medicinsko stanje obilježeno prekomjernim rastom dlaka na koji androgeni ne utječu, što dovodi do dlaka koje su duže i deblje nego što se obično smatra normalnim.

Igrom sreće, Rabiatul se susreo s djevojkom u bolnici i odmah ga je očarala njezina upečatljiva prisutnost. Od tog trenutka njihovi susreti postali su redovita pojava, a Rabiatul je vješto dokumentirao njihove interakcije, što je rezultiralo stvaranjem vrlo traženog video sadržaja.

@rabiatuladawiyah8896

Alhamdulillah … Selesaikan amanah #fypシ #foryou #werewolfsyndrom #bayiviral #kitaprihatin

♬ 1000tahun lamanya by tulus – ॱଳ͘

U nastojanju da izazove društvene norme i eliminira negativne konotacije koje okružuju hipertrihozu, ovaj pojedinac na TikToku nastoji prkositi stereotipima povezanim s ovim medicinskim stanjem. Hipertrihoza, genetski poremećaj karakteriziran prekomjernim rastom dlaka na tijelu, može utjecati na pojedince svih spolova i često se manifestira na različitim dijelovima tijela, osobito na licu, gdje prikrivanje guste dlake može biti izazov. Sam sindrom je prvobitno dokumentiran tijekom 17. stoljeća.

@rabiatuladawiyah8896

Alhamdulillah … Selesaikan amanah #fypシ #foryou #werewolfsyndrom #bayiviral #kitaprihatin

♬ 1000tahun lamanya by tulus – ॱଳ͘

Rabiatul dosljedno dijeli videozapise s djevojčicom, uz potpuni pristanak njezinih roditelja, kako bi promicao svijest o ovom poremećaju. Kako prenosi edziecko.pl, roditelji su posebno istaknuli da je njihova kći rođena s ovim stanjem.

Iznoseći svoje iskustvo, majka djevojčice otkrila je da liječnici nisu uspjeli utvrditi uzrok zdravstvenog stanja njezine kćeri, a čak se i sama medicinska sestra onesvijestila nedugo nakon poroda. Hrabrim istupom, Rabiatul i njezina obitelj pokreću razgovor i povećavaju znanje o hipertrihozi, zalažući se za toleranciju i empatiju prema pojedincima koji se bore s ovim stanjem.