Bivši dečko Marije Šerifović odlučio da više šutiti neće! Evo cije je dijete? “Nije mi ovo trebalo u zivotu, pitajte nju da li je to istina?” (FOTO)

On je zaista na sebe privukao mnogo paznje a bilo je dosta razloga zasto je to uradio. U samom naslovu kako ste vidjeli mi danas govorimo o Slavku Kalezicu. On je prije svega dobar glumac ali i pjevac ali je dosta paznje privukao sa svojom emotivnom pricom koju je imao a mediji su o tome dosta govorili a sada mozete da i vi vidite.

On je neko za koga svi znaju bio u emotivnoj vezi sa poznatom pjevacicom sestr mjeseci a to je Marija Serifovic. Svi znamo da ona nije poslije njega imala ni ti jednu javnu vezu sa muskarcem i nismo mogli da je vidimo i zato je ovaj i dan danas ostao u srcu interesovanja. Sada nakon toliko vreeman Slavko je odlucio da prica nesto o Mariju i da kaze neke stvari za koje niko nije ni znao i nije mogao ni da sluti.

Tada u tom trenutku sam jako mlad bio sa samo 21 godinu i moram da kazem da tada pojma nisam imao sa cim zelim  da se bavim. To je sve davno bilo a Mariju pamtim i dan danas o njoj imam super misljenje i mislim da je jedna dobra osoba. Moram da kazem da je dijete od neke zene a nju pitajte da li je ona to dijete zeljela sa nekim drugim jer vjerujem da jeste sigurno bi ga i imala.