Ovo je misteriozni čovek sa kojim Katarina Živković čeka dete! Stariji od nje, krupan, krije se a evo šta komšije imaju reći o njemu?

Ona je nasa mlada pjevacica relativno koja je dugo vremena na sceni a ono sto je kod nje zanimljivo jeste da se godinama trudila da sav privatni zivot sacuva samo za za sebe daleko od javnosti a danas mozete da vidite da smo nasli nove informacije koje smo dobili od njenih komsija. Ona je neko za kogs komsije kazu da ne govori previse, javi se lijepo mirna je i niko ne zna da li je kod kuce ili pak ne.

 

Kako je rekla jedna komsinica niko nije ni znao da ima decka a kamoli da je u drugom stanju. Ali svi su mogli da vide da u nekim kasnim satima dolazi jedan te isti covjek u njen stan i kako je komsinica jedna rekla koja je pratila on je krupan i jasno stariji od nje, barem se njoj tako na prvu ucinili. Svi misle da se radi o nekom biznismenu i jasno se vidi da on jako vodi racuna o sebi jer iza njega ostaje oblak parfema. Kaca se nije javljala i nije komentarisala ni ti jedan od ovih navoda.