Bogdana tokom trudnoće izgleda čarobno ali svi je kritikuju! “Ovoliko korekcija na licu joj nije trebalo, ona se izobličila.” (FOTO)

Bogdana i Veljko su stupili u brak 2019. godine i to vjencanje je nazvano vjencanje decenije. Par je prvo dobio sina kojem su dali ime po pokojnom ocu od Veljka, a sada je ponovo potvrđeno da čekaju 3-ce dijete i to opet djecaka. Bogdana je zavrsila Pravni fakultete u Beogradu. Bogdana je osoba koja se trudi svoj zivot cuvati daleko od javnosti. Ona je poznata po svom stilu jer je mnogi zovu i modnom ikonom i jako cesto privuce paznju svojim izgledom. Sada smo mogli da vidimo kako to Bogdana izgleda tokom trudnoće.

Ražnatovićeva je iznenadila kada se u javnosti pojavila sa sestrama u klubu. Osim radost sto cekaju trece dijete moglo se vidjeti id a je njena sestra Nataša Rodić smršala do neprepoznatljivosti. Tokom vikenda Bogdana je zaista uzivala u drustvu svoojih sestara a moglo se vidjeli da se trudnicki stomak ne vidi. Iako Bogdana je pokazala izgled koji je zaista ocaravajuci a mnogi smatraju da je prilikom intervencija previše uradila usne. Naravno da je njen izgled opet pohvaljen ali se smatra da joj nije trebalo toliko korekcija.