Bolja od BRENE- GORI! Filipova majka ostavila Bobu i udala se za ovog zgodnog dasu i dobila 2 dece! POGLEDAJTE FILIPOVU SESTRU,PRAVA BOMBA ALI KRIJE JE…

Iako je Aleksandra za kratko vrijeme uspjela da stvori svarno dobar uspjeh i karijeri i da postavi rekorde sto se tice prodaje karata veza između Aleksandre Prijović i Filipa je i dalje predmet svih medija. Njihovi zivotu su godinama pod lupom dok Prijovićka radi sve na tome da pokaze kako je uspjela da dobije veliki postovanje. Ali misljenja o njima su zaista razlicita. U braku su od 2018 godine ljubav Aleksandre i Filipa je dosla do jednog novog vrhunca kada im na svijet stize sin Aleksandar. Mlada pjevačica od samog pocetka romanse se uklopila sa porodicom i dobijaal je samo rijeci divljenja. Filip inace potice iz jedne ugledne sportske porodice i najstariji je sin.Otac mu je proslavljeni teniser Boba, Slobodan Zivojinović a maćeha mu je poznata pjevačica Lepa Brena.Majka mu je manje poznata i sestra IVA.

Jedno vrijeme Filip se skolovao, zivio i radio u Americi ali je onda odlucio da svoju karijeru nece tamo da završava nego se vratio za Srbiju.

Po povratku u Srbiji se okusao u ugostiteljstvu i trenutno vodi jedan restoran u Beogradu.

ALI SADA MU JE fokus broj jedan nastajanje pjesama jer najbolje pjesme na Prijinom albumu su rad njenog supruga na kojeg je ona jako ponosna.

Najblizi odnos Filip ima sa svojom sestrom Ivom, a to je kcerka iz Majcinog drugog braka. i braca i sestre su zaista duboko povezani i vole se.