Ceca je imala švalera sportistu a do smrti supruga krila MU! Žabac otkrio sve u emisiji uživo! “I on je nju varao sa pevačicom.” ŠTA ĆE SADA CECA, KAKO DA OVO IZBRIŠE?

Nedavno tokom televizijskog gostovanja Nebojša Tubić svima poznatiji kao Žabac je inace biznismen koji je ima oduvijek cudnu reputaciju i on je imao i romanticnu vezu sa Gocom Božinovskom te je sada i sam otkrio neke detalje o Cecinoj vezi sa rukometašom Petrom Kapisodom.

 

On je stvarno bio otvoren te nista nije krio, javno jasno i glasno govorio. Sada je bas pricao i o sklonostima mlade Elene KArić i njenoj teznji ka materijalnom bogastvu kao i druzenju sa Andrijom te je rekao da iam mnogo vokala koji jednostavno gravitiraju njegovim partnerima. Žabac je prenio sada i svoje uvjerenje da muškarci imaju mnogo uticaja u drustvu a zene moć inace nad muskarcima.

Žabac je tokom emisije govorio i o nekim dodatnim informacijama.

“Kao i Kaisoda, Šijan je tada imao neki nivo slave i divili su mu se rad njegovih atletskih sposobnosti. Kapisoda koji se tada bavio rukometom je bio u vezi sa Nevenom Stamenković ali uporedo se dešavala tajna veza sa Cecom. Žabac je tokom emisije i rekao da ga je Ceca skrivala od muza radi njegove tada opasne prirodne  ali to ga nije sprijecilo da poslije prizna i otkrije sve o njihovoj vezi.”

“Ovo je prvi put da sam ja o tome govorio.”