BOLJI LIJEK ZA GASTRITIS OD OVOG NE POSTOJI: Bolovi u želucu će nestati već nakon prve čaše! (ZAPIŠITE RECEPT)

Sve je veći broj osoba koje pate od gastritisa, stanja koje karakterizira upala želučane sluznice. Simptomi uključuju žgaravicu, nadutost i nelagodu tijekom konzumiranja hrane. Primarni uzrok ovog stanja je višak želučane kiseline, koji se može učinkovito ublažiti konzumacijom nadaleko popularnog pića.

Problem se može manifestirati kao akutan ili kroničan, a često se pripisuje prisutnosti Helicobacter pylori u tijelu. Nadalje, pojavu ovog neugodnog stanja može potaknuti i uzimanje lijekova, kao i hrane i pića koja iritirajuće djeluju na želudac, poput pretjeranog konzumiranja kave, gaziranih sokova ili pržene hrane.

Budite uvjereni, ovo rješenje je potpuno prirodno i ne šteti želucu.

Za pripremu ovog napitka trebat će vam sljedeći sastojci:

Za pripremu ovog recepta trebat će vam

  • 300 grama bundeve,
  • 2 žlice meda i
  • 1 žlica jabučnog octa.

Koraci uključeni u proces pripreme su sljedeći:

Sirove komade bundeve izblendajte dok se ne samelju, a zatim dodajte 2 žlice meda i jednu žlicu jabučnog octa. Ako je konzistencija pregusta, jednostavno je razrijedite malom količinom vode.

Tijekom dana preporuča se polako piti dobiveni napitak u malim gutljajima. Bitno je osigurati da se tijekom dana popije jedna mala šalica napitka.

Uključite sirovi sok od bundeve u svoj dnevni jelovnik jer ne samo da pruža izvrstan okus, već i trenutno ublažava bol i bogatstvo vitamina i minerala koji uvelike pogoduju cjelokupnom zdravlju vašeg tijela.