Brena konačno oduševljena izborom snahe: POZNATA VODITELJICA nova djevojka Viktora Živojinovića- Obara sa nogu, prava bomba

Njegovo ime je Viktor Zivojinovic i on je mladji sin od Lepe BRENE I Bobe Zivojinovica a uskoro se blizi i njegov 26-ti rodjendan. Mediji rijetko govore o njemu i o njegovom zivotu te ne zele da diraju romanticni zivot o kojem on ne govori toliko glasno.

Viktor se suocavao sa izazovom oci u oci te je odlucio da odabranu partnericu predstavi iako je bio dosta na meti medija radi svojih ljubavnih veza i odabira.

Samo nekoliko mjeseci sto mu se zavrsila predhodna romansa na izmaku godine radosno je govorio da je ponovo pronasao ljubav. Nakon dugo razmisljanja on je odlucio da svoju majku upozna sa novom djevojkom, a svi se pitaju da li ce se ona svidjeti Breni, ili ce biti problema kao sa predhodnim.

Njeno ime je Sofija Spasojevic a ona je poznata voditeljica “Moj dan, Blic dan,” koja je na BLIC TV i ona se sada zabavlja sa Viktorom. Ono sto nikome nije promaklo jeste da je folk zvijezda podrzala Sofijine objave na drustvenim mrezama kao i izbor bodija iz Brenine nove kolekcije.

Sasvim je prirodno da se Viktor i Sofija zaista paze i postuju imaju cvrstu vezu a uskoro smo ih mogli i vidjeti na koncertu Lepe Brene.