Prvo postao pradeda pa u 76-oj godini dobio blizance sa 32 godine mlađom suprugom! POGLEDAJTE BIVŠEG SUPRUGA SNEŽANE SAVIĆ kako danas izgleda (FOTO)

Ona je poznata po nekoj posebnoj ljepoti i ona je od samog pocetka bila kao veliki talenat kako u sferi muzike kao i u sferi glume. Tokom svoje karijere jedno vrijeme je bila u braku s rediteljem i scenaristom Dragoslavom lazicem sa kojim dobija kcerku Anitu.

Nakon razvoda od Snezane ovaj poznati filmaš i usao je u brak sa Dunjom Klemac. Skupas u dobili sina po imenu Zoran i kcerku Katarinu.

U toku tog razdoblja susreo je ljubav kojoj ce da kaze sudbonosno da. Izvor treceg veselja je Dragana Turkalj koja je od njega mlađa 32 godine. Poznata je po svojoj glumackoj karijeri i vjerovatno je svi znaju iz raznih televizijskih emisija.

Ali ono sto moramo napomenuti da je bivsi suprug Snezane Savic uprkos godinama sa Draganom dobio i djecu to jeste blizance Iskru i sina Lazara. Iako se to sada svima cini nevjerovatno to je zaista istinito i to se desilo.

Nakon toga se oprostila od glumacke karijere. Dragana je jednom ispricala da kada je upoznala svog supruga kada je imala samo 26 godina. Ubrzo je shvatila da nema srama u njenom zivotu i da postoji neka osoba koja je tako dobra i pristojna i da jednostavno joj prija drustvo sa njim.

Bivsi suprug Snezane Savic je nedavno postao i pradjed. Snezana je rekla da su u dobrim odnosima svi i da se druze porodicno.