Ceca godinama od svih krije ovu BOLEST: Tijelo joj slalo signale da nešto nije uredu a OVO SU DETALJI NJENE DUGOGODIŠNJE BORBE

Ono sto svi mi jako dobro znamo jeste da je Ceca neko koga mi znamo kao nasmijanu osobu a ona je neko ko sa svojim osmjehom pruzi i popravi svima dan. nije osoba koja ikada ikome prica o svojim losim danima i trentutcima. Naravno da i kod nje ne sijaju sve ruze jer je uvijek tu osmjeh. Ona je prvi put sada u javnosti rekla da je jedno vrijeme krila bolest sa kojom se borila ali i na kraju izborila i to uz pomoc ljekara.

Ona je kaze jedno vrijeme imala zaista velike probleme sto se tice hormona to jeste divljalo je na sve strane, pa cak se desilo i da je dobila 10 kilograma a onda je odlucila da se posveti samo sebi. Mogla je da ode i da kaze da je jako lose ali je ipak odlucila da se izbori. Borba je kako i sama kaze bila teska i morala je da regulise sve da zivi po nekim novim i drugacijim pravilima ali je uspjela, Kaze da svaka zena treba da provjerava hormone jer je to vazno za zivot i za cijelo tijelo.