CECA RAŽNATOVIĆ U PORODILIŠTE OTIŠLA U STAJLINGU OD 8.720 EVRA: Pevačica Samo Za Tašnu Dala 3.900 Evra, A Cena Minđuša Je “Prava Sitnica”

Krstan, novopečeni sin Veljka i Bogdane Ražnatović, neizmerno je obradovao Cecu Ražnatović, koja nije mogla da suzdrži sreću što je dobila još jednog unuka.

Danas je u rodilište stigla među prvima, no njezin osebujan stil svima je prošao nezamijećeno.

Njezin ansambl činile su naočale koje su je koštale vrtoglavih 400 eura, naušnice vrijedne pozamašnih 2920 eura, prsluk od 1500 eura i dizajnerska torba koju danas ponosno nosi, a procijenjena je na “samo” 3900 eura. Kao rezultat toga, cijeli njezin outfit došao je na ukupno 8720 eura.

Svetlana Ceca Ražnatović s neizmjernom radošću napustila je ekskluzivnu medicinsku ustanovu, veselo šireći ruke dok se opraštala od bolnice.

Teška gotovo 4200 grama i dugačka 54 centimetra, ova prekrasna i blistava beba doista je prizor za vidjeti. Ogromna radost koju osjećam je neopisiva; kao da se mogu vinuti u nebesa. Ispunjen sam zahvalnošću za ovaj nevjerojatan blagoslov koji mi je Bog podario. Zanimljivo, danas je i Krstan, rođendan mog pokojnog muža. Želim mu sve najbolje i sreću na ovaj poseban dan, koji je također drugi dan Uskrsa. Sve divne zamisli koje se mogu zamisliti su se ostvarile i ja ne mogu biti sretnija – izjavila je Ceca blistajući od oduševljenja.

Željko je svjestan da bi trebao imati brata, ali u ovom trenutku nije svjestan da mu se brat rodio. Ispunjen sam golemim entuzijazmom. Bogdana je divno, i zahvalan sam Bogu na tome. Nisam se fokusirao na Veljka; moja pozornost bila je isključivo na tome kako ću se kretati kroz ovo iskustvo. Unatoč tome što se radi o interventnom porodu, nedvojbeno je naporan, ali i nevjerojatno lijep!

Prezentaciju je održao prof.dr. Aleksandar Ljubić, stručnjak za ginekologiju i porodništvo, u bolnici Biocell, uz prof.dr.sci. Milenko Proročić.

Pratite emisiju “Ceca i djeca” svakog petka u 22 sata. svjedočiti važnom danu za obitelj Ražnatović, počevši od Bogdaninog odlaska u bolnicu, snimajući samo slavlje i sve vrijedne pažnje događaja koji se odvijaju između.