NJOJ JE 47, MENI 85 I SVI NAM ZAVIDE KAKO ŽIVIMO: Bosanac oženio DUPLO mlađu i napravio joj dete, a njihova priča ŠOKIRA

Priča o 85-godišnjem Bosancu koji je oženio ženu četiri desetljeća mlađu od njega i postao otac djeteta zaista je neopisiva!

Šaban Mujić (85) i njegova supruga Asmira Mujić (47) izuzetan su par iz Bosne koji prkosi društvenim normama i dokazuje da ljubav nadilazi godine. Unatoč značajnoj razlici u godinama od 38 godina, svoj brak prihvaćaju cijelim srcem i s ljubavlju se brinu za svu svoju djecu iz prethodnih veza. Njihovo putovanje započelo je u studenom 2022. kada su naletjeli na neobičan kamen, koji je potaknuo njihovu kreativnu inspiraciju i motivirao ih da se upuste u novi pothvat. Iako njihovo zajedničko vrijeme kao par traje samo dvije i pol godine, njihova povezanost seže više od dva desetljeća, a sada su se, igrom sudbine, našli ujedinjeni na doista neobičan način.

Nakon skoro tri decenije provedene u Njemačkoj, ovaj Bosanac je stekao bogatstvo prije nego što se vratio u domovinu i posvetio djedovini svog djeda i oca, fokusirajući se na plemenito bavljenje uzgojem ovaca. Iz prvog braka ima tri sina i kćer, koja je nažalost ostala udovica u srpnju 2014. Iznimno se ponosi svojom sposobnošću da zbrine svoju djecu.

Sa zahvalnim srcem, otkrio sam izuzetnu 47-godišnju ženu koja će biti tu da svjedoči mojim trenucima iscrpljenosti dok se rušim u krevet. Naša je veza besprijekorna, a razlika u godinama je neprimjetna. – I dalje odišem energijom i entuzijazmom iz mladosti – priča Šaban uz radosno cerekanje.

Osvrćući se na vlastitu vitalnost, istaknuo je nevjericu koja nastaje kada ljudi doznaju za njegovo rođenje u travnju 1939. godine.

Stekao sam vještinu uživanja u zadovoljavajućem obroku. Ne libim se prepustiti se nečem ukusnom, bez obzira na cijenu. Teletina je neizostavni dio moje prehrane; Ne mogu zamisliti život bez toga. Dani su mi ispunjeni stalnim kretanjem dok se krećem između brige o životinjama i nadgledanja rada na farmi. Kao potvrdu moga truda uspješno sam istovario pet traktora napunjenih panjevima.

Dugi niz godina, Asmira mu je služila kao kućna pomoćnica, često izražavajući svoje žalbe u vezi sa značajnim izazovima s kojima se suočavala sa svojim bivšim suprugom.

Prije skoro 20 godina, kada sam otišao u mirovinu i nastanio se ovdje, Asmira mi se pridružila u mom poslu. Našla se u teškoj situaciji, sama odgajajući troje male djece, dok muškarac u njezinom životu nije pokazivao brigu za njezinu dobrobit. Preuzimajući sama odgovornost, bila je odlučna osigurati da njezina djeca budu pažljivo odgojena prije nego što razmotri bilo koju drugu opciju. Na cijelom ovom putu dosljedno sam joj pružao podršku, dijeli Šaban.

Shrvana emocijama, došla je do točke sloma i utjehu pronašla u suzama kobnog dana.

Određenog dana stigla je na ovo mjesto, suze su joj tekle niz lice, izražavajući nepodnošljivu situaciju sa suprugom. Povjerila mi se, izjavivši da se želi udati za mene. Trenutno smo u privrženoj vezi godinu dana, željno iščekujući dolazak našeg djeteta u travnju. Ona nosi moje potomke. Osim toga, srdačno sam primio njezinu djecu u svoj život i pružio im sve što im je potrebno. Imam duboku naklonost prema malom djetetu njezine kćeri i osigurat ću da ono dobije istu brigu i zaštitu kao moje.

Unatoč nesreći moje djece, uvjeravam ih da ću ja živjeti sa ženom sa sela koju sam oženio, a ne oni. Objašnjavam im da će ona biti ta koja će me podržati u nevolji, a ne oni.

U mjesecu veljači dogodio se jedan nemili događaj.

Tijekom mjeseca veljače, dok sam bio odsutan, Šaban je bio zauzet čišćenjem snijega. U mojoj odsutnosti, žena dobrog srca odlučila je pružiti ruku i zgrabila lopatu da mu pomogne. Po povratku sam primijetio da se bori; riječi su joj bile jedva čujne. Vidjelo se da ima nešto važno za podijeliti, ali joj je bilo teško izraziti se. Na kraju je skupila hrabrosti da me obavijesti da je imala krvarenje. Ovo otkriće ju je teško opteretilo.

Međutim, Asmira nije očekivala da će to eskalirati do takve točke.

Unatoč tome što sam se u početku osjećala dobro, odlučila sam odustati od posjeta liječniku zbog poznate boli. Oslanjajući se na svoje prošlo iskustvo s pobačajem s prethodnim suprugom, odmah sam prepoznala što se dogodilo. Stalna prisutnost ovog nemilog događaja u meni izaziva veliki nemir, ali i ulijeva nadu da ću ponovno zatrudnjeti. Šaban uz osmijeh dodaje kako će uskoro krenuti na put donošenja novog života na svijet.

Naglasila je da nije mogla naići na prikladnijeg životnog partnera.

Imao sam zadovoljstvo iskusiti Šabanovu nevjerojatnu dobrotu i velikodušnost. Tijekom našeg dvogodišnjeg i petomjesečnog zajedničkog putovanja, nijednom nije povisio glas na mene ili moju djecu. Zahvaljujući njemu, bili smo blagoslovljeni svime što nam je moglo zatrebati.