Ceca u velikim problemima i pod stresom! Javila se žena koja traži svoju ogrlicu koju je Arkan ukrao od nje! (FOTO)

Danas jako bitna i zanimljiva tema za rad i diskusiju. NAime ovo se tiče naše poznate pjevačica koja je dugo godina na nasoj sceni i svojom karijerom je ostavila velike tragove.

Po slici ste mogli da vidite da se ovdje radi o Svetlani Ceci Ražnatović koja je i godinama poslije jako popularna a iza sebe ima karijeru koja je preko 4 decenije tu i traje.

Njeni i stari hitovi su pjevani i mnoge generacije i dan danas pjevaju ali ipak ima i onih koji stavljaju mrlju na cijelu njenu karijeru. Jasno je u svemu tome da je njen Arkan suprug probio je na sami vrh da joj je pomogao ali ona je i nakon njegove srmti opstala tu.

Ali jasno je i da je njen talenat dobar te je ona pjevačica koja je godinama uspjela mnogo toga ali ipak da nije bilo Arkana da je gura u poznate emisije postavlja se pitanje da li bi bila na tom mjestu gdje je sada.

 

Kada se spomene on njega su povezavali svi sa ratišem u Bosni i Hercegovini, hdje znamo kakva je i koliko teška situacija je bila.

Ali sada nakon nekog vremena ponovo je aktivna emisija kod Minimaksa gdje je Ceca gostovala sa ogrlicom od dijamanata oko vrata.

Onda se javlja jedna zena iz Bosne koja govori da je to ogrlica njene sestre, i da je Arkan skinuo sa njenog vrata kada je htio poslati da je vojnici smaknu. Ne moze se objaviti ime i prezime te osobe radi postovanja i svega sto je prosla ali mogu se ostaviti incijali A.M. GODIŠTE 1973.