Strašno predviđanje BABE VANGE ZA BALKAN! “Katastrofalna dešava pogađaju BALKAN I EVROPU jedva ćemo se spasiti”

Da li ste vi osoba koja vjeruje u proročanstva? Da li ste imali priliku da cujete za takve neke situacije. Ako je vaš odgovor potvrdan onda treba da znate da je ovo članak zaista pravi za vas i da treba da pogledate o čemu se tacno ovdje radi.

Baba Vanga je tokom svog predviđanja vidjela i jednu nuklearnu katastrofu koja će da napadne Zemlju, tačnije da je uništi do kraja 2024 godine.

Za sve one koji ne znaju ona je Baba Vanga, inače slijepa Bugarska proročica, koja je navodno kako su neki citali njene objave vidjela nekoliko bitnih događaja u našoj proškosti. Umrla je davno ali njena predviđanja su se predvidjela i nakon njene smrti jer je imala mnogo predviđanja koja su ostala iza nje.

Kako su neki citali objave govore da je Baba VAnga bila ta koja je vidjela razornu nuklearnu kastrofu koja dolazi nam ove godine a svi su sada u velikom strahu od toga.

Prema NY POSTU veliki broj zealja na svijetu bi moglo da bude pogođeno eksplozijom i veliki broj ozbiljnih bolesti ce da zavlada jer ce se to siriti oblacima.

Drugo proročanstvo se tiče promjene Zemljine orbite, istraživanje ljudskog biološkog oružja koje bi isto moglo da odnese veliki broj ljudskih zivota, kao i solarne oluje koje ce da budu u velikom broju kao nikada do sada.