Cela estrada gori: Lepa Brena se javno odrekla sina! “Ne želim više nikada da te vidim, zaboravi da sam ti majka!” (FOTO)

Ono sto nam je jasno svima jeste da smo sa ovom porodicom se upoznali davno i oni su jako poznati a mi danas govorimo o porodici Živojinović pa skoro svaki dan. Jasno je svima da su oni postali dio javne scene i svi znamo da je ptvo popularnost pocela od Brenine muzike ali i Bobinog bavljena sporta, ali sada je Brenina snaha na sceni.

Stefan je oduvek bio miljenik Brene i Bobe i kao takva situacija on je uvijek imao povlastice u cijeloj porodici. Jasno je svima da je jako umazen postao i to su bili komentari iz cijele porodice. On je 2017 godine odlucio da krene malo majkinim stopama a kada si dijete kraljice narodne muzike naravno da je dobio veliku podršku i od kolega i ljudi sa estrade ali je i za kratko vrijeme dobio mnogo kritika i rekao je i sam da je svjestan i jedne i druge strane i komentarisanja.

 

Onda se dešava veliki šok kada je on 2020 godine odlucio u potpunsoti da se povuče da se preselio i od Brene i Bobe i da je priliku da mediji radi svega toga govore i sve svašta a nakon toga se i oglasila i majka Brena koja je rekla da ne zeli vise ni da ga vidi dok ne sazri dovoljno i da bi ga se najradije odrekla kada joj napravi takve lose trenutke u medijima i kada se pocne o njoj govoriti na taj nacin.