Odlučio je da ga manastir više ne zanima nikako! MILAN STANKOVIĆ PONOVO KRENUO DRUGIM PUTEM, SVI U ŠOKU (FOTO)

On je kao  mladi dečko dosao u takmičenje Zvezde Granda i jako je poznat javnosti. Kada se pojavio dobio je mnogo paznje a zene su poludjele za njim. Milan Stanković je dobio nadimak plavi čuperak. Imao je takvu frizuru i sa tim je osvojao sve djevojke. on je u emotivnoj vezi bio sa poznatom pjevačicom Radom Manojlović a to je veza o kojoj se govori i dan danas.

Nakon takmičenja Zvezde Granda on je poceo da radi svoju karijeru. Odlucio je tada da izda nekoliko pjesama i zaista mu je dobro islo a onda se dešava se povukao sa scene, nestao, i pricalo se mnogo o tome da se posvetio vjeri i onda je poceo da obilazi sve manastire i tu je pronazalio svoju srecu.

Ali opet se nesto nevjerovatno dešava. Naime on u zadnje vrijeme je ponovo poceo da se vraća polako i sve je malo po malo aktivniji na drustvenim mrežama i sada je svima ulio nadu da ce ponovo da se vrati na muzičku sceni i to sa ovom objavom a vi mozete da vidite ovaj tekst i da vidite o cemu se ovdje radi:

 

Kako ste mogli da vidite on je sa ovom objavom poslao neku vrstu poruku pa mu je muzika i dalje broj jedan i na prvom mjestu. Mnogi su sada ovo protumačili da njega vise i manastir ne zanima.