CELA SRBIJA JE PLAKALA RADI NJE a pogledajte kako izgleda danas “DARA IZ JASENOVCA” (video) (foto)

Popularni film “DARA IZ JASENOVCA” je film koji pokazuje način na koji su stradali Srbi tokom Drugog svjetskog rata. Ovo je film koji je od trenutka emitovanja imao mnogo kontroverzi od kako je pusten u emotivanje, a mlada glumica ovdje Biljana Čakić je sa svojom ulogom u filmu je uspjela da osvoji srce mnogih. Od trenutka kada se Biljana pojavila postala je jako popularna a roditelji su zaista ponosni na nju bili.

 

Roditelji su farmeri, a ona je uvijek zeljela da glumi pa se Biljana priajvila za ovu ulogu i odabrana je u odnosu na sve druge kandidate. Biljana je rođena 2007. godine u selu Srefila kod Kozarske Dubice. Dara je veliku popualrnost pokupila i pohvaljena je radi svoje glume. Dobila je veliki broj nagrada a tu je i stipendiju Manastira Hilandre da bi se dalje skolovala. Kada su dosli u posjetu u njen dom vidjeli su novinari kako je Biljana jako vrijedna, poslušna djevojka, koja radi, rano ustaje i skoluje se.

Biljana pomaže svojoj porodici u raznim poslovima na imanju i nakon snimanja filma, Biljana je sebi ispunila zelju te je otisla na odmor u Budvu. Biljana je veliki talenat. Veliku podšrku je dobila i od glumca Miloša Bikovića koji je vidio u njoj potencijal.