Dragica sama u jednom selu, nije dobila posjetu zadnjih 20 godina! JEDNO VEČE ČULA HRKANJE I NJEGA UGLEDALA! Jedva spasila zivu glavu (FOTO)

Danas govorimo o jednoj priči koja je u jednu ruku zanimljiva a u drugu jako tužna i vjerujemo da ce vam natjerati suze na oci. KADA DOĐETE u određene godine to jeste kada ostarite, bliznji zaborave stariju osobe ne spominju je kao da nikada nije ni postojala a najvise boli ponašanje djece prema roditeljima. Kako ste i po naslovu mogli da vidite jedna priča za vas je sada spremna i vjerujemo da ce vas iznenadiiti

Ovo je jako tužna priča koja nam dolazi iz Srbije od zene po imenu Draginja. Tužna sada cinjenica je ta da ima mnogo usamljenih i napuštenih staraca koji najviše zive odvojeno i sami u nekim zabacenim dijelovima u Srbiji- Draginja je dozvijela nesto stravično sto niko u zivotu to nije mogao da vjeruje da ce se desiti. Ovdje se radi o tome da je za ovu pricu cula novinarska ekipa pa su odlucili i da je posjete i da vide o cemu se tačno radi ovdje.

Kada ih je vidjela jako se obradovala, osmijeh sa lica nije skidala pa im je ispričala pricu da je jedno vece cula neko suskanje pored prozora. KAda je ustala i vidjela odmah se zaledila. Ispred nje je stojao veliki medvjed i ona se prestravial tog trenutka a kroz par dana je odlucila da na sve prozore postavi metalne sipke da je medo ne bi na spavanju napao i ubio!