Celokupno bogatstvo Lepe Lukić trebalo bi da nasledi ….

Nakon vrlo uspješne i divljenja vrijedne karijere, Lepa Lukić proaktivno je preuzela odgovornost sastavljanja oporuke, pažljivo birajući prave nasljednike koji će naslijediti njezino pozamašno bogatstvo koje je stekla.

Pjevačičin testament predviđa da njen rođak Radisav dobije dva stana, kuću i svu pokretnu imovinu, uključujući novac i nakit, pod uslovom da ispuni određeni uslov.

U slučaju njezine smrti, Lepa Lukić se oporukom pobrinula za dobrobit svoje voljene mačje družice. Tim pravnim dokumentom Lepa je svom nećaku Radisavu povjerila odgovornost da Mazi pruža najveću brigu i ljubav. Nadalje, kako je navedeno u oporuci, Maza bi trebala naslijediti svu Lepinu imovinu i svu dodatnu imovinu stečenu tijekom njenog života. Zaštićeni od strane Lepinog odvjetnika, zamršeni detalji ovog dogovora su zakonski dokumentirani i osigurani, osiguravajući ispunjenje Lepinih želja.

S nježnom nježnošću, Lepa se nježno obraća svojoj mački kao čudesnom entitetu, gledajući u nju s nježnošću rezerviranom za voljeno dijete. Ova duboka povezanost motivirala je Lepu da zaštiti dobrobit svoje obožavane mačje družice čak i izvan carstva živih. Njihovo zajedničko prebivalište utočište je od 2011. godine, gdje prihvaćaju uloge majke i kćeri.

Maza, mačka izuzetne inteligencije, nadilazi čak i moje vlastite intelektualne mogućnosti. Za razliku od drugih mačaka koje imaju tendenciju skakati na stol tijekom obroka, ona pokazuje izvanrednu samokontrolu. Kad ona svoje želje priopći blagim “Mijau”, s poštovanjem je upitam: “Draga moja, molim te, prosvijetli me svojim željama i prenesi ih svojoj obožavanoj majci.” Zajedno krećemo na putovanje prema njezinom određenom hranilištu, gdje joj ja pedantno dijelim porciju kuglica. Kako dan počinje, mi se probijamo do spavaće sobe, opraštajući se od dnevnog svjetla, dok se ona graciozno uspinje na krevet, strpljivo očekujući naš miran sastanak. Bez Mazinog prisustva, samoća bi me sigurno dovela do ruba ludila – kako je pronicljivi pjevač tako dobro razabrao.

Podsjetimo, prethodno je dala objašnjenje za svoj izbor da nema biološku djecu.

Tijekom mladosti podnio sam razne žrtve kako bih svim srcem slijedio svoju ljubav prema pjevanju. Međutim, važno je napomenuti da moj život nije bio lišen drugih značajnih iskustava. Bilo je slučajeva kada sam se suočila s izazovnim izborom prekida početne trudnoće kako bih dala prioritet svojim profesionalnim težnjama. Ova odluka je donesena tijekom mojih ranih godina. Kako je vrijeme prolazilo, otkrila sam da ne mogu ponovno zatrudnjeti. Takve je osjećaje iznijela Lepa tijekom našeg razgovora.

U tom trenutku Svetu je prosvijetlilo njezino objašnjenje da njezin bratić ima rođake, točnije unuku i unuka, koje toliko cijeni da bi se zbog njih spremno odrekla svega, čak i vlastite egzistencije. Bez greške, ona dosljedno nudi pomoć i udovoljava svakoj njihovoj želji kupujući sve što je potrebno.

Nakon iznimno uspješne i divljenja vrijedne karijere, Lepa Lukić proaktivno je preuzela odgovornost za sastavljanje oporuke, pažljivo odabirući prave korisnike kojima će pripasti njezino značajno stečeno bogatstvo.

Pjevačica je testamentom izabrala svog rođaka Radisava da dobije dva stana, kuću i svu pokretnu imovinu, uključujući novac i nakit, pod uslovom da ispuni određeni uslov.

U slučaju njezine smrti, Lepa Lukić otkrila je da je pripremila oporuku u kojoj je izrazila svoje želje za dobrobit svoje voljene mačje družice. Kako stoji u zakonskom dokumentu, Lepa je svom nećaku Radisavu povjerila odgovornost da Mazi pruža posvećenu brigu i ljubav. Uz ovu dužnost, Maza bi trebala naslijediti svu Lepinu imovinu i imovinu stečenu tijekom njezina života. Specifičnosti ovog aranžmana čuva Lepin odvjetnik, jamčeći da su njezine želje pravno evidentirane i zaštićene.

S nježnim divljenjem, Lepa se nježno obraća svojoj mački kao čudesnom entitetu, gledajući u nju s nježnošću voljenog potomka. Ova duboka veza motivirala je Lepu da zaštiti dobrobit svoje voljene mačje družice čak i nakon njezina prelaska u onostrano carstvo. Od 2011. godine žive pod istim krovom, u ulozi majke i kćeri.

Maza, izuzetno inteligentna mačka, nadilazi čak i moje vlastite intelektualne mogućnosti. Za razliku od drugih mačaka koje često skaču na stol za vrijeme obroka, ona pokazuje izvanrednu samokontrolu. Kad ona priopći svoje želje tihim “Mijau”, ja je pristojno upitam: “Draga moja, ljubazno me obavijesti o svojim željama i prenesi ih svojoj obožavanoj majci.” Zajedno krećemo na putovanje do njezinog određenog područja za hranjenje, gdje joj ja pedantno dijelim kuglice. Kako dan počinje, odlazimo u spavaću sobu, opraštajući se od svjetla dok se ona graciozno smješta na krevet, strpljivo čekajući naše miran sastanak Bez Mazine prisutnosti, nedvojbeno bih se prepustio dubinama samoće – kako je pronicljivi pjevač tako prikladno primijetio.

Podsjetimo, prethodno je dala objašnjenje za svoj izbor da nema biološko potomstvo.

Tijekom ranijih faza svog života podnio sam određene žrtve kako bih svim srcem nastavio svoju ljubav prema pjevanju. No, važno mi je naglasiti da sam imao i druga značajna životna iskustva. Bilo je slučajeva u kojima sam morala napraviti izazovan izbor da prekinem svoju prvu trudnoću kako bih dala prioritet svojim profesionalnim težnjama. Ova odluka je donesena kada sam bio sasvim mlad. Kako je vrijeme prolazilo, otkrila sam da ne mogu ponovno zatrudnjeti. To su bili osjećaji koje je Lepa iznijela tijekom našeg razgovora.

U tom određenom trenutku, prenijela je Svetu postojanje sestrične svoje sestrične, kao i dragu unuku i unuka, prema kojima gaji toliko duboku ljubav da bi se spremno odrekla svega, čak i vlastitog života. Ona dosljedno nudi svoju podršku i ispunjava svaki njihov zahtjev kupujući sve što im treba.