Cijela estrada bez riječi: Lepa Brena se odrekla sina! “Ne želim više da te vidim, nisam ti više majka! (FOTO)

U okvirima ovog priloga ući ćemo u sferu srpske zabave i u teme koje zaokupljaju pažnju medija. Opšte je poznato da je prvorođeni sin Lepe Brene 2017. godine doneo odluku da krene u muzičku karijeru, na tragu slavne majke.

Publika je toplo prihvatila njegove pesme, koja ga je obasipala pohvalama, pružajući ohrabrenje potrebnom za obećavajuću karijeru, podsećajući na uspeh koji je postigla njegova majka.

Do danas, zagonetni Stefanov odlazak sa bine nakon koncerta 2020. i dalje zbunjuje publiku, ostavljajući je u nedoumici i tražeći odgovore. Motivi njegovog iznenadnog odlaska ostaju misterija, nerazjašnjena i obavijena intrigama.

Te godine je doneo odluku da se povuče iz javnog života i angažovao je advokata da se zvanično izjasni o svojim namerama. Nakon toga je otišao iz domaćinstva Živojinovića i potražio utjehu u povučenom životu. Tokom ovog transformativnog perioda, Brena je nepokolebljivo stajala uz njega i nastavila da joj nudi nepokolebljivu podršku za njegove odluke.

Usred teniskog meča, došao je do trenutka kada je izrazio želju da prestane svirati, žudeći umjesto toga za klavirom koji bi mogao biti posuda za njegove melodije koje pobuđuju dušu. Ispunjavajući njegovu želju, opskrbili smo ga klavirom, a po završetku školovanja vratio se kući da uživa u uživanju sviranja.

Prepoznajući presudni značaj nepokolebljive posvećenosti i izuzetnog talenta, posvetio je ogroman trud samousavršavanju, potpuno svjestan njihove ogromne vrijednosti.