CRNI dani na estradi! Preminuo sin poznate pjevačice, ONA u suzama ne može da vjeruje! Ovo je tužna istina! (FOTO)

Razne su informacije koje svakog dana dolaze do nas te je tako ovog puta do nas došla jedna informacija koja je mnoge ostavile bez teksta i kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se ovo desilo. Radi se o tome da je ovo priča o jako poznatoj i legendarnoj pjevačici koja iza sebe ima jako veliku karijeru a ona je Tina Tarner.

To je pjevačica koja je prošla mnoge stvari u svojoj karijeri i samim time mnogi za nju kažu da je pravi borac. Pored toga prije par dana ona je bila gost jedne emisije gdje je govorila o svom životu. Kada su je pitali koji je je najteži momenat u životu evo šta je ona rekla. ”Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. jula 2018., rekla sam svoje posljednje zbogom svom sinu, Kregu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije.”

Njen sin je imao 59 godina ali bez obzira na to jako je teško da se doživi da majka doživi smrt svog djeteta i samim time ona to izdvaja kao najteži trenutak u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *