Poznata voditeljica TRUDNA, a otac je OVA Zvezda Granda! Objavili su sretne vijesti, a čestitke dolaze sa svih strana! (FOTO)

Muzičko takmičenje Zvezde Granda su muzičko takmičenje koje traje već jako dugo i to je jedno od najgledanijih muzičkih takmiečnja ikada na našim prostorima. Tako prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je vezana za jednog pjevača koji je dijete Grand kuće a njegovo ime je Milan Dinčić koji je poznat po svom nadimku Dinča.

On je svoju karijeru počeo jako davno a svoju djevojku a sada već i suprugu je upoznao na istoj televiziji koja je bila u to vrijeme voditeljica i tako se rodila ljubav. Oni su tako prije dvije godine postali i roditelji ali nakon toga su pokušavali da dobiju još jedno vrijeme ali im nije išlo. Poslije već nekog vremena ona su prije par dana podijelili sretne vijesti.

Radi se o tome da je njegova supruga Jelena Sekulović ostala trudna te oni sada očekuju drugo dijete. Nakon što su objavili ove vijesti čestitke su krenule da dolaze sa svih strana te mnogima je bilo drago jer znaju koliko su željeli još djece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *