Da li se desilo pomirenje? Rada Manojlović progovorila otvoreno! “Fali mi moj Milan, ZELIM da budem sve kao prvog dana…”

Rada Manojlović je i nakon sto se desilo da je njihova ljubav davno prekinuta uporno hvalila Milana Stankovića i svaki put o njemu samo rijeci hvale je imala. Poznato je da su oni i godinama poslije odrzali lijep i prijateljski odnos.

Pjevac se zadnjih godina odlucio da bi bilo najbolje da se povuce iz javnosti i jednostavno zivio je svoj privatni i povuceniji zivot. Radi radi toga nije imala vremena da se vidja sa njim cesto. Tokom jednog nastupa i emisije “Divan sou” pjevacica je govorila o njihovoj nedavnoj komunikaciji i rekla je da su njene emocije i godinama poslije i dalje zive.

Rada je u svemu otvoreno izrazila Milanov prijedlog da se povvuce iz showa i da je on imao potrebu da se povuce i da jednostavno se posveti svom metalnom resetiranju.

Nedavno je Rada iznijela neke informacije o Milanu ali je ohrabrivala ga na sve nacine da se vrati u studio da snimi pjesmu i ona kaze jedva ceka priliku da ga publika ponovo vidi i cuje.

Kaze da je susret sa njim takav bio da joj je probudilo emocije. Milanovo odsustvo sa snimanja emisija i bez javnosti je tesko svima palo al ije to i dalje osnazilo njihovom prijateljstvo.