Djeca me se stide jer sam ja BOSANKA: Sanji se srušio svijet kada je ove riječi od njih saznala! SVI SU JOJ okrenuli leđa radi supruga

Mi cemo danas da govorimo o nekim jako zanimljivim temama. PRVO govorimo o tome o zenama koje su dozivjele dosta neugodnosti jer su one Bosanke. U drugom dijelu mi govorimo o situaciju u kojoj su neki nasi zaposlenici na povremenom radu u Njemackoj jer im je Njemacka spas, ili u nekim drugim zemljama.

Odrzavanja svih zdravih odnosa sa voljenim i dragim osobama tokom cijelog zivota jako je vazno da svi dozive srecu veliku. Mnogi ljudi su nam se obratili izrazavajuci fizicku ali i psihicku bol radi svih problema koje imaju sa porodicom. Sada i gospodja Sanja je progovorila o obiteljstoj situaciji koja se desava.

Ono sto je nezamislivo da majka prihvati da njeno dijete koje je odraslo ne zeli nikakav odnos da ima sa njom. Ovo je osjecaj otudjenosti koji se javlja inace izneanda i jednostavno desi se pogresno izgovorene rijeci. Gospodja Sanja je djeciji sram dozivjela jer ona ima Bosansko porijeklo za koje je vrjerovala da je to glavni uzrok.

Gospodja Sanja je imala jako tezak odnos sa svojim suprugom i dobili su u vezi troje djece. U pismu nam je objasnila da je dozivjela dosta toga sto je neocekivano.Nije posteno da svaka zena bude zlostavljana i to verbalno i da je svjedocila zlostavljanju njene djece radi alkoholizma. Njena zrtva nije dala zeljene rezultate jer njena odrasla djeca nisu joj pokazala da prihvataju njen trud.

Da bi se odgojili troje djece jako je to tezak i bolan put pun izazova. Borba mog supruga sa alkoholom tada je dodalo jos poteskoca ali ja sam se trudila da moja djeca imaju svoje potrebe. Ali sa ponosom mogu da kazem da su sva trojica postigla uspjeh dovoljan u svom zivotu. Iako mi je zivot udarao samare ja ne mogu da budem hladna i moram da budem sretna radi uspjeha djece.

Iako je majka sve dala njena djeca su je iskljucila iz zuvota. Ona je rekla da se jako razocarala radi svega toga jer ona nema nikakve loge kod njih.