Da li se ovdje krije istina o malenoj Danci! OVO SU najnovije informacije, vještaci se sada motorna pila uzeta iz kuće! “NAĐENI tragovi krvi?”

Situacija je sada takva da Srđan Janković koji ima 50 godina i Dejan Dragijevic koji ima isto 50 godina su glavni krvci ali kako stvari do sada stoje, oni su rekli sve osim onog glaVNOG a to gdje je tijelo malene djevojcice koja je nestala sada skoro nakon mjesec dana. 26.marta nestala je djevojcica a sada je 24. april a otkriveljni i dan danas ne govore gdje se nalazi tijelo. Ovo je zaista tuga velika, ogromna za sve roditelje pogotov za roditelje koji ne mogu da svoje dijete na dostojanstven nacin sahrane a sam djed od ove djevojcice kaze da misli da je ovo sve laz namjestaljka i da se nada da je ziv!

Sada se i dalje radi na detaljnom vještačenju svega pronadjeno u porodicnom domu Dejana Dragijevica koji je priznao sve, pa su tu nasli i lopatu, motornu pilu, tragovi krvi su pronađeni u automobilu kako je receno. Roditelji od Dejana Dragijevica u ovom slucaju samo otac i brat su bili saucesnici po izjavi Dejana. Pomogli su mu da tijelo djeteta od 2 godine prenesu sa divlje deponije ali gdje to samo oni znaju. Vjerujemo i nadamo se da ce ovaj slucaj da bude u skorije vrijeme rijesen i svi se sada mole samo za dusu malene Danke.