Fotografije su tu, nagađanja o Melininom novom partnetu ne prestaje- “Kraj nje je novi Haris- pun ko brod, pala joj kašika u med opet.”

Jedno sigurno u svemu ovome da su Melina i Haris sada u samom centru desavanja da mediji ne prestaju da ih prate a Haris je sada sve otvorenije govorio o njihovom braku i svemu oko toga. Sam je rekao da je vidio kako se ona mjesecima pomalo seli ali na to sve nije reagovao jer kaze ne moze da on zaustavi nekoga ko je zamislio i ko zeli da ode. Ovo je tema od samog pocetka pa do dana današnjeg svima bila jako interesantna. Ovo budi mnogo maste i vode se razne diskusije o tome.

Ima dosta onih koji su na strani Meline, koja ga je prevarila koja ga je mjesecima a kako su neki i rekli godinama varala, a ostavila ga radi mlađe verzije HArisa koji zaista ima mnogo novca pa je cak i sama odlucila da objavi slike nje i ovog mladica koje mozete i vi sami da vidite jer smo to spremili za vas. Dok drugi tvrde da on nije kriv, da je oduvijek bio dobar suprug itd. Šta se tu desilo, to samo moze da bude pitanje svima nama i to mogu i moraju da znaju samo oni!

Mi sada u skorije vrijeme cekamo nove informacije o njoj i o ovom novom decku. Sada nam ostaje da vidimo da li ce oni da opstanu ili ce i on da izvisi kao i sam Haris sto je.