Da li ste znali ko je Vučićeva BIVSA supruga: ZNATE JE DOBRO, RODILA MU DVOJE DJECE- Kada bi se pojavila svi su gubili glavu za njom (FOTO)

Svi mi znamo da je predsjednik Srbije Aleksandar Vucic jako poznat ali ono sto isto znamo jeste da se jako rijetko govori o njemu i njegovom privatnom zivotu te da su velike siroke narodne mase i bile zainteresovane za sve to da bi saznali o njemu sve vise. On ima oduvijek miran i skladan zivot ali barem su tako mislili drugi o njemu. On je prije Tamare bio u braku koji je bio skladan ali onda se desio raspad. Bio je u braku sa Ksenijom Janković  a nakon nje u njegov zivot dolazi TAmara.

Sa Ksenijom u braku je dobio dvoje djece Danila i Milicu koji su i dan danas u jako dobrim odnosima sa svojim ocem, jako su bliski. Imali smo prilik uda gledamo neke priloge u medijima i mogli smo da vidimo da su oni svom ocu velika podrska i da vlada ljubav izmedju njih. Sada smo mi za vas spremili sliku da vidite kako je Ksenija izgledala. Nema sumnje da je jako lijepa zena bila, da je imala neku harizmu i sa tim bila posebna i karakteristcna. Nazalost ona je iznenada umrla i ostavila veliku prazninu u zivotu svoje porodice i najmilijih.