Ovo je jedina slika sa svadbe Vesne Zmijanac i Kemiša! SVI SU ODUŠEVLJENI, LJUBAV JE OČITA BILA! O NJIMA se i danas govori a brak zavrsio na najgori moguci nacin.

Vesna Zmijanac i poznati harmonikaš Kemiš su priznali da su bili u braku i nikada to nisu krilu jer ne vide razlog tome. Nakon tri godine njihove ljubavi desio se kraj sto je doveo do razvoda i rastanka prije svega ali su oboje naglasili da su imali lijepo sjecanje i lijepo vrijeme koje su proveli skupa tada.

Pojedinosti njihove ljubavi i njihove priče i dan danas ostaju svima velika enigma ali jedna slika koja se pojavila isplivala sa njihovog vjenačnja i koja je nedavno i kruzila po Instagramu jednostavno sve je bacila u razmisljanje. Tu se vidi da je velika ljubav bila po sredi, da su razmisljali o buducnosti, sreci i svemu sto sljeduje. Vesna i Kemis su imali veliku srecu ali jednostavno ljubav nije bila najbitnija tada.

 

Ja se rado osvrnem na sve te godine. on je bio dobar supruznik i nas brak je bio ogranicena ali je trajaao. Sve sto je lijepo je prolazno i brzo nestane. Onda je Vesna pricala o tome da je imala jednu burnu fazu u svom zivotu a sve to pridaje svojoj mladosti i svim dragim uspomenema koje je tada stvorila.