Da li ste znali koje je pravo ime Ilde Šaulić? SVIMA JE JASNO ZAŠTO TO KRIJE, I NEDA NIKOME DA JE TAKO ZOVU! Istina isplivala

Ilda Šaulić je zaista tokom svog zivota imala veliku privilegiju a to da ona bude kcerka kralja narodne muzike pa joj je sada puno lakse da svoju karijeru gradi a slazu se mnogi da i ona ima talenat. Ona je oduvijek neko ko se oblacio jako pristojno inikada nije uradila nista sto bi moglo da ugrozi njenu porodicu a Šaban jeoduvijek jako ponosan na nju bio.

Ono sto svi mi znamo jeste da vise od pola estrade jednostavno krije svoje umjetnicko ime, i sa tim se sluze godinama kao nesto o cemu se ne treba toliko javno govoriti. Ima mnogo ljudi koji i ne znaju kako se oni zovu pa takav je asda slucaj i sa Ildom jer se ona ne zove tako, a njoj je otac otpjevao pjesmu o “Ilda…” kaoi njegova velika i prava mezimica.

Da li vas mozda zanima koje je pravo ime Ilde Šaulić* Ona je dobila ime po svojoj dragoj baki Ilduzi a njoj je to ime malo smetalo poslije dok je ona gradila karijeru pa je onda odlucila da koristi nadimak Ilda sa kojim se i dan danas sluzi.