Da li znate ko je žena sa slike? Napravljena slika 1991. NIKADA NECETE PREPOZNATI O KOME SE RADI? Danas je jedna od najpoznatijih

Ono sto se treba reci jeste da su javne osobe jednostavno osudjene da se skoro svaki dan govorio o njima i o njihovom ziovtu. Kada su se pojavili na javnojs ceni oni su odlucili da vise nikada nece imati privatnost i da sve sto budu radili ce da bude izlozeno narodnim masama i da ce svako da pozeli komentarisati njihov zivot i sta im se desava.

Danas kako ste mogli da vidite jedna slika koja je nastala prije nekoliko godina a sada se postavlja pitanje da li vi mozete da pogodite ko je gospodja sa ove slike. Moramo da istaknemo da je ovo slika nastala kako smo i u samom naslovu napisali 1991. godine.

Ono sto je sada jasno malo je ko uspio da pogodi o kome se ovdje radi. Naime ona ej danas sasvim drugacija osoba, jer su jasno godine uradile svoje. Ona je poznata voditeljica koja je vodila dosta emisija a ime joj je Lea Kis. Sada vjerujemo da ste se svi mnogo iznenadili kada ste ovo procitali.Ona i danas dobija mnogo pozitivnih komentara na racun svog izgleda i jasno je da vodi racuna o tome. Ali sada su poceli komentari da ona je ovdje jako mlada i prelijepa.