“Melina je uveliko javno govorila šta radi, često i u salonu.” Vesna Đogani zgrožena svime: “Mnogo puta sam Harisu htjela sve reći.”

Kada se u javnosti pojavila vijest da se razvode Melina i Haris Dzinovic to je izazvalo mnogo polemike a sada je i pjevacica Vesna Djogani ispricala sve o tome. Ona je rekla da je mjesecima bila svjesna ponasanje od Meline i prije nego li se  u javnosti pojavilo sta se desava. Naime sama je rekla da je bilo dosta raznih prica u vezi svega toga.

“Ja spadam u red onih koji podrzavaju i Harisa Dzinovica ali i sa velikom tugom se prisjecam svih tih Melininih zalosnih postupaka. Nasa svijet o njenom nedolicnog ponasanju proizilazi od toga kakvo je to njeno ponasanje bilo u salonu. Na nasu nesrecu imala je dosta rasprava o svojim nekim pricama. Ali ono sto je sve nas zaprepastilo jeste da se ona besramno hvalila sa svim postupcima koje je radila kao da je htjela da svi to cuju.

Svi smo mi bili zateceni s tim koliko je hrabra bila. Dugo sam o tome govorila sa Doletom i prijateljima i jednoglasno smo se slozili da je sve ovo strasno bilo. Radi Đoletovog uplitanja i savjeta ja sam odlucila da se suzdrzim od misljenja svog i nisam htjela da se mijesam i ja javim sve Harisu za to sto se desava.

Kako je rekal Vesna razliku u godinama ne treba da se posmatra kao neka prepreka u romanticnim odnosima. U prisustvu autenticne ljubavi ove razlike ne bi trebali nikog da zabrinu. Ona kaze da osobe moraju da nauce da zive jedna sa drugom i da se vole na taj nacin.