Danas svi pričaju o novom dečku Meline a mnoge je šokiralo njeno predstavljenje i bruje o tome: “Ja sam Melša HARIJEVA…”

Ovo je priča koja je povezana opet sa Melinom Džinović koja je preko noci postala regionalna poznata, pogotov radi braka i sada kraja braka sa suprugom Harisom. On je podsjecamo vas sada sve, izasao sa informacijama u medije, a to da ga je ona zadnjih par godina varala iako je on njoj dao sve sto je pozeljela.

Nakon vise od 20 godina ljubavi i braka, modna dizajnerica Melina je donijela odluku da napusti supruga, da ostavi sve sto su gradili i da svoj zivot nastavi dalje i mozda sa novim partnerom.

Ono sto je sve iznenadilo u ovom postupku jeste da je Haris svo vrijeme aktivan i da se bavi komentarisanjem koji se uglavnom sastoji od nekoliko opaski i to sve na racun Meline i napretak svega toga jer su postigli skupa.

 

 

“Ja sam oduvijek bila jako ponosna jer je to moj suprug koji se istice ne samo u svom profesionalnom zivotu vec u svakom pogledu. Ne mogu da dokazem koliko mu se divim. Moj suprug Haris me uvijek od milja oslovljava sa Melša i kada se javim na telefon jako cesto kauem “Zdravo, ovdje Melša Harijeva.”