Nevjerovatna i potresna ispovjest Cece Ražnatović- PROGOVORILA O PAKLU koji je prošla dok je nosila nanogicu! “Oni su se iživljavali, a niko ne zna PRAVU ISTINU.”

Svetlana Ceca Raznatovic je inace poznata Srpska pjevacica, je otovreno govorila mozda po ptvi put o tome kakvo je njeno iskustvo bilo u zatvoru 2003 godine i sta se sve tada joj desavalo. U tom periodu akcija koja se zvala “Sablja” je uhapšena radi posjedovanja tada velike kolicine oruzja i to je sve bilo bez dozvole kao i pronevjere novca u FK Obilic. Kako je i sama rekla, to je iskustvo bilo zaista traumaticno i ostavilo je veliki i duboki trag u njenom sjecanju i zivotu.

 

 

Mnogi drugi su govorili da sam ja imala slobodu kretanja po cijeloj kuci i dvoristu ali to kod mene nije bilo tako. Ja sam bila ogranicena na samo dvije sobe. To je bilo zakonski nepojmljivo i imala sam osjecaj da su se tada izivljavali samnom. Sjedila sam osam mjeseci na tabureima i jastucima, i to je bio jako tezak period za mene i toga se sjetim.- rekla je Ceca!

Ovo je iskustvo koje je promijenio njen pogled na zivot i na ljude, to je tada napravilo da ona ima empatiju i razumjevanje prema drugima. Ovo je ikustvo oblikovalo njen stav prema pravdi i pravednosti a ostaje da vidimo da li ce nekada napisati knjigu o tome.