Đani preživio strašan napad- Pretukli ga ispred kuće! Sačekuša bila spremna dok se parkirao! BEZ OVOG JE OSTAO

Poznati pjevač folk muzike Đani je na sebe izazvao zaista veliki gnjev dok je bila korona virus te tada je rekao da ne moze mnogo da zaradi, poceo je da kuka kako mjesecno ima samo 20 hiljada eura rata kredita da vrati jer je sinovima kupio stanove, tačnije tri stana na Beograd na vodi.

Đani je osoba koja je spremna radi bakšiča na sve i svašta tako je sa početka godine zgadio se svima kada je odlucio da pije šampanjac i to vjerovali ili ne iz cipela od nekog covjeka da bi dobio jos vise para.

Imali smo mnogo situacija da svjedočimo tome kako nekona svom kucnom pragu bude napadnut, ili da se desi da bude opljačak ili da mu se auto ukrade. Rada Manojlović je tako jednom prilikom vidjela razbijeno staklo na svom autu a ukradene su joj iz auta tada haljine vrijednosti 2 hiljade eura.

Pjevačica Vesna Zmijanac je takođe imala probleme jer je prezivjela pljačku a i opljačkana joj je kuca i to u sred dana  a steta je bila veca od 10.000 eura. Đani je isto napadnut a njega su napali dva muškarca i pretukli su ga da bi uzeli sat koji je imao na ruci od 2000 eura.