Sekina ispovest sve rasplakala: “Kada su saznali da mi je majka muslimanka, gurali me, pljuvali, tukli i izbeglavali…”

Naša poznata pjevačica Seka Aleksić je više puta tokom svojih ispovjesti govorila da joj djetinstvo nije bilo tolliki lijepo i nije joj sve bilo u lijepom sjećanju. Ona je čitavo djetinstvo živjela jako siromašno a kao djevojčica je gledala i nasilje u porodici i nasilje nad zenama dje je njen otac vise puta nasrtao na njenu majku. Ona je rekla da je njen otac bio jako dobar u dusi ali da je alkohol odradio svoje.

Majka joj vise niej mogla da trpi pa je podnijela papire za razvod braka a nakon nekog vremena ona je pronašla drugog muškarca koje su Seka i njen brat jako brzo prihvatili sve to a i on njih. Sa njima je mnogo vremena provodio, mnogo je radio i pomagao im i isao je raditi za dnevnice da bi Seka imala kartu za autobus za skolu. Njena porodica iz Zvornika se preselila u Banju Koviljač. Bili su prvo u izbjegličkom smještaju a kasnije su prebacili u staru školsku kucu gdje nije bilo kupatila pa su to morali kod komsija da rade.

Seku su ostala djeca ismjeavala u školu i zezali je, jer je bila siromasna tada. Gurali bi je, pljubavli i cijepali majicu posebno kada su saznali da majka muslimanka.