Dara Bubamara dobila auto od 250.000 eura! Dečko joj je milioner, a ona uživa kao KRALJICA! “Ja sam sve OVO zaslužila svojim radom!” (FOTO)

Dara Bubarama je pjevačica koja se jako često pominje u medijima o jer svi pišu o njenom burnom životu te tako i ovog puta smo se susreli sa sličnom informacijom koja je mnoge ostavila bez teksta. Radi se o tome da je ova priča vezana za njenog dečka čiji indetitet još uvijek nije poznat u javnosti ali bez obzira na to mi smo saznali neke informacije.

Naime, prema podacima koje mi imamo on je jako pozanti biznismen koji ima milione, te živi u Monte Carlu. Tako prije par dana Dara Bubamara se pohvalila na društvenim mrežama kako je od njega dobila novo bijesno auto koje vrijedi čak 250.000 eura. Pored toga mnogi su je prozivali zbog toga nakon čega se ona oglasila i svojom izjavom pokrenula veliku debatu na društvenim mrežama.

Naime ona je rekla kako je ona sve to zaslužila što dobija od njega te da nje nema, ne bi ni njega bilo. Samim time mnogima je bila iznenađujuću ova njena kontraverzna izjava te samim time nikome nije jasno o čemu se radi. Šta se krije iza ove priče ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *