Milan Kalinić SLOMLJEN! “Kada ti jave da te žena VARA sa vlasnikom kluba, e to je najgore!” Težak period u životu GLUMCA! (FOTO)

Jedan od legendarnih glumaca sa našim prostora kojeg već nekoliko godina gledamo na malim ekranima je Milan Kalinić. To je glumac koji je u zadnjih nekoliko godina bio jako često na televiziji Pink kao voditelj ali pored toga se bavio i glumom. Međutim u posljednjih nekoliko dana ga jako slabo viđamo te samim mnogi su se pitali šta se to desilo sa njim, tako smo mi došli do nekih informacija.

Prije par dana ona je bio gost jedne emisije gdje je govorio o mnogim temama te tako i o svom privatnom životu. Tako je on rekao kako je imao jako težak period u svom životu jer je saznao kako ga supruga vara. “Jednog dana sam dobio telefonski poziv sa nepoznatog broja koji mi je rekao kako me supruga vara sa vlasnikom jednog kluba. Poslije par dana sam svojim očima se uvjerio u to i to mi je bio najteži period u životu te me zbog toga nije bilo.”

Mnogi čak i nisu znali da se ovo desilo. Milan Kalinić je dodao kako mu je trebalo vremena da riješi sav protokol kako bi se vratio u medije te samim time najavio je veliki povratak na vrata javne scene. Kada se vraća ostaje nam da vidimo.

One thought on “Milan Kalinić SLOMLJEN! “Kada ti jave da te žena VARA sa vlasnikom kluba, e to je najgore!” Težak period u životu GLUMCA! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *