Dara ponizila cijelu SRBIJU! “Moj sin ide SAMO u privatnu školu, a ne sa seljačkom djecom!” Tamo ga SVI cijene jer je moj sin! (FOTO)

Jedna od pjevačica o kojoj se jako često govori medijima je Dara Bubamara a glavni razlog za to je njen jako buran život kao i kontraverzne izjave koje jako često govori. Tako prije par dana do nas je došla jedna njene izjava koja je mnoge ostavila bez riječi a tiče se njenog sina te mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je ona ovo rekla.

Radi se o tome da je ona govorila o svom sinu te pored velikog broja raznih tema tako je ona rekla kako njen sin neće da ide u državne škole jer su tamo većinom seoska djeca koja nisu u rangu njenog sina. Pored toga ona je dodala kako njen sin može da ide u privatne škole jer se tamo cijeni ko je on i čiji je zapravo sin te zna da je tamo siguran te ne mora da se brine za njega.

Kada je ovo rekla cijela Srbija je bila zgrožena na nju te nisu mogli da vjeruju da je ona ovako nešto rekla. Da li je ona ovo zapravo ovako i htjela da kaže, vjerujemo da jeste ali čekamo da vidimo da li će se ponovo oglasiti povodom ove teme jer ne naišla sada na veliki broj osuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *