ŠOK! Kemiš teška srca progovorio o RAZVODU! Prevarila me sa Bosancem, a bili smo kućni prijatelji! (FOTO)

Miloš Aranđelović je jedan jako poznati harmonikaš za kojeg se kaže da je legende muzike i da je jedan od najboljih ikada na našim prosotorima što se tiče sviranja harmonike. Međutim pored toga on je poznat po tome što je u braku sa jako poznatom pjevačicom a njeno ime je Zorica Brunclik i oni su već jako dugo zajedno i jedan su od parova koji se jako dobro slažu.

Sada pored svih tih stvari u medijima se pojavila jedna informacija koja je sve ostavila bez teksta. Radi se o tome da je su oni prije svog braka bili jednom braku prije i to oboje. Međutim šokantna priča nam dolazi od Kemiša jer je on bio u braku sa Vesnom Zmijanac. Sve je to bilo dobro dok ona njega nije prevarila i to ni manje ni više nego sa Draganom Stojkovićem Bosancem.

Kada se to desilo on je teška srca govorio o toj temi jer mu je to jako teško palo te nije mogao da se pomiri sa time jer pored toga Bosanac je bio njegov jako dobar kućni prijatelj. Nakon nekoliko godina on je stupio u brak sa Zoricom sa kojom je i dan danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *