Dara rasipa novac po ulici, toliko ga ima da ne zna šta će od njega! PAPARAZO JE SLIKAO, KOMENTARI SE SAMO NIŽU! “Ni stida ni blama, neko nema da jede…”

Dara Bubamara je na nasoj sceni zaista jako dugo i mi smo imali priliku i da je vidimo i prije virusa koji je zavladao i jasno nam je svima dazaista ima mnogo nastupa kao i pjesama od kojih je dosta zaradila. Kada je bila situacija kada su svi nastupi otkazani, svi u kukali,plakali molili a ona je tada uzivala u velikoj ljubavi sa dečkom da napomeneom da je mladji od nje 21 godinu.

Tada je rekla da nema nista protiv veze pogotov gdje je velika razlika u godinama jer je jasno da se ljudi pronadju. ona je sada krenula ponovo na nastupima a kako se vidi po naslovu sada je ekipa je ulovila kako izlazi iz mjenjacnice a iz ruku su joj ispale velike kolicine novca. Sve je letilo oko nje a ona je to skupljala.

Zaista tokom svoje karijere je mnogo zaradila. Od tog novca koji je zaradila uspjela je da kupi mnogo nekretnina, i sada jednostavno ima svega dobro ulozeno pogotov na lokacije kao sto je Dedinje.