ŠOK: Nikada viđena CECINA slika sa jahte- Sve joj se vidi, ovo nije za oci javnosti! Kada se okrenula haos je nastao! POKAZALA PREVISE

Kada se spomene Ceca svi smo mi imali priliku da pogledamo siroke narodne mase i da su oni jako zainteresovani za njen privatni zivot. Nekada je to u ljudima u njihovoj prirodi a nekada se desi tako da nikog nije briga za sve to. oni o javnim licnostima znaju koliko koliko ona sama dozvoli pa je tako Ceca dozvolila svima da je komentarisu kako zele jer je sama odlucila da postavi neke provokativne slike na drustvenim mrežama.

Zaista u zadnje vrijeme je previse aktivna na Instagramu tu mozemo da vidimo veliki broj slika koje je kostaju kao sto mozete da vidite i nekoliko medijskih naslova. ona je sada sa jahte postavila sliku koja je izazvala mnogo komentara jer je u tim godinama se skinula pa pokazala i previse javno svega.

Sve joj je ispalo, sve se vidi ali to nije komentar o kojem ce se mnogo govoriti. Moezte da vidite u naslovu o cemu smo govorili a sada objavljujemo slike o kojima javnost govori i komentariše. Pogledajte i vi o cemu se ovdje radi.