Dedo upucao lopove koji su tukli i njega i suprugu! JEDAN ODMAH PODLEGAO A DRUGI TEŠKO RANJEN! Evo koje sankcije će snositi dedo sada

Ljubomori Mitev je inace stanovnik sela Kojkovo koje se nalazi u Sjevernoj Makedoniji je sad oslobodjen za ubistvo 2019 godine, nakon sto je 2013 godine pucao u dva razbojnika pri cemu se dešava da je jedan od njih podlegao. Dvojica muskaraca su provalili u skromni dom tada od deda koji je imao 79 godina i satima su maltretirali i njega i njegovu suprugu pokušavajuci da saznaju gdje se nalaze sve njihove dragocjenosti.

PLJACKA se dešava 27 februara 2013 godine u njihovom skromnom domu, Kada su tada ZLATAN ZLATKOV koji je imao 28 godina i Borčo Ivan sa 30 godina nasilno upali u njihov dom. DedaLjube je bio vezan i zlostavljan i njegova supruga isto tako. Onda je on iskoristio trenutak nepaznje deda Ljube je izvadio lovačku pušku te usmrtio jednog razbojnika dok je drugog ranio. Prezivjeli razbojnik je osudjen na osam godina zatvora.

Javno mnijenje je bilo zapanjeno da je on bio optuzen za ubistvo dok je Mitevov tim govorio da se radi o slucaju samoodbrane. Optužbe za ubistvo su kasnije i povuceen dok je Mitev proglasen krivim za posjedovanje vatrenog oruzja pa tada kaznjen uslovno.

Advokat Hristijan Georgijevski je rekao da za ovu odluku suda gledao kao da je ovo pobjeda na vladivnom prava i istakao je da se djed jednostavno morao da se odbrani.