DEVOJKA KOJA SE UDALA ZA KRPENU LUTKU PROŽIVLJAVA PAKAO: Tvrdi Da Mu Je Rodila Dete I Da Je VARA, A Ovako Ga Je Uhvatila U PREVARI

Brazilka Meirivone Roča Moraes, koja je stala pred oltar sa lutkom Marselom ispred 250 gostiju 18. decembra 2021. godine, sada prolazi kroz izuzetno teške trenutke u braku nakon što je otkrila da je njen suprug bio neveran.

Meirivone i Marselo su postali roditelji malog Marselinja. Meirivone je sada suočena s izazovima nakon što je otkrila prevaru svog partnera, te tvrdi da su sada primorani spavati u odvojenim sobama.

“O preljubi sam saznala od prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom. Nažalost, to se dogodilo dok sam tri noći provela u bolnici s našim sinom zbog virusne infekcije”, rekla je Meirivone.

“Prvo sam pomislila da moja prijateljica laže, ali nakon što sam pregledala Marselov telefon, shvatila sam da je istina. On je na početku sve negirao, tvrdeći da me voli, ali kasnije je kroz suze molio za oprost. Naša svađa je bila zastrašujuća i ostavila je dubok trag na našem sinu”, dodala je potresena Meirivone.

“Razmišljala sam o tome da ga izbacim iz kuće, ali sam odustala zbog našeg sina. Ipak, još uvek osjećam ljubav prema Marselu, ali ako se ovo ponovi, neće biti povratka”, rekla je.

Meirivone je upoznala Marsela zahvaljujući svojoj majci, koja je napravila “krpenog Romea” nakon što joj se Meirivone požalila kako ne može pronaći partnera za ples. Tvrdila je da je zaljubljena na prvi pogled i da je Marselo učinio njen život smislenim.