Poznati Srpski Voditelj Izjavio: Kada Žena Pređe 40-Tu Godinu Ona Više Nije Nizašta! Trebalo Bi Je Vratiti Odatkle Je Došla!

Današnje vrijeme karakterizira prisutnost osobnih profila na društvenim mrežama i blogovima, gdje svatko može dijeliti svoje misli bez cenzure. U Srbiji, posljednjih godina, razne teme postaju popularne, a javne ličnosti, profesori, liječnici i glumci sve češće govore o pitanjima koja su važna za društvo.

Nedavno je psiholog Jovan Marić iz Srbije iznio svoje mišljenje tijekom gostovanja na Prvoj TV, izazivajući kontroverze svojim komentarima o ženama. Kritizirao je njihov način života, tvrdeći da postaju sve manje podnošljive, te da im je malo stalo do obitelji i partnera. Osudio je nedostatak aktivnosti u kući, ističući da su žene sve manje sklonije kuhanju i brizi za obitelj kao nekada.

Marić je također primijetio da se žene sve više posvećuju sebi, provodeći previše vremena izvan kuće s prijateljima, dok s partnerima komuniciraju sve manje. Oštro je naglasio da su muškarci u pedesetima još uvijek sposobni, dok su žene te dobi, prema njemu, bezvrijedne i zaslužuju zamjenu.

“Nikada neću razumjeti kako je došlo do toga da su žene postale glave obitelji umjesto muškaraca”, zaključio je Marić.