DEVOJKA STIGLA NA MATURU U kovčegu …

Tijekom mature većina se djevojaka odlučuje za svečane večernje haljine, a dečki za elegantna odijela, no uvijek ima nekoliko pojedinaca koji, recimo to tako, “grle kreativnost” u odijevanju.

Abby, jedna od djevojaka, privukla je značajnu pozornost na dodjeli i brzo je postala TikTok zvijezda kada je njezin video prikupio više od 1,9 milijuna pregleda u samo četiri dana od postavljanja.

Drugim riječima, zabava je svjedočila nekonvencionalnom dolasku maturantice koja je cijelu godinu pažljivo planirala svoj ulazak u koferu.

Ukrašena u crnoj čipkastoj haljini stegnutoj korzetom, u kombinaciji s crnim čizmama, naglašena ogrlicom, brojnim prstenjem, te upotpunjena upečatljivom šminkom ukrašenom grimiznim ružama, dala je zadivljujući modni izričaj.

Po uzoru na glumicu Jennu Ortegu iz televizijske serije “Srijeda”, graciozno se smjestila u lijes, prekriživši ruke dok je ležala.

Tijekom izvedbe, glumica s gotičkim štihom ušla je u elegantnoj crnoj limuzini, gdje su joj potom pomogli otac i brat dok su je dizali iz lijesa.

Mnogi su joj u komentarima čestitali na hrabrosti i proglasili je kraljicom mature, a fotografije možete pogledati ovdje.