Kokosovo ulje vas može podmladiti za 10 godina u samo dvije sedmice, evo kako

Možda će vas zanimati naizgled čudesna pomlađujuća svojstva ulja unutar samo desetljeća. Međutim, nemojte podcjenjivati ​​duboki učinak kokosovog ulja. Nakon što ste se upoznali s ovim tehnikama, rado ćete se oprostiti od svojih skupih kozmetičkih proizvoda i prigrliti moć transformacije kokosovog ulja.

Otkrijte razne nekomplicirane tehnike za korištenje ovog izvanrednog ulja.

Večernji termin za terapiju.

Kao dio vaše noćne rutine, započnite zagrijavanjem male količine kokosovog ulja u rukama dok ne prijeđe u tekuće stanje. Nastavite nježno nanositi ulje na kožu lica, pažljivo ga umasirajući. Ostavite ulje da stoji na vašem licu 30 do 60 minuta. Kada dođe vrijeme za uklanjanje ulja, upotrijebite krpu namočenu u toplu vodu.

U borbi protiv celulita nastojimo pronaći učinkovita rješenja.

Za brojne pojedince, celulit ostaje trajan problem. Srećom, kokosovo ulje nudi izvanredan lijek. Jednostavno zagrijte žlicu ulja, pomiješajte s jednakom količinom meda i nježno nanesite smjesu na problematična područja. Ostavite da odstoji od trideset minuta do jednog sata.

Za liječenje suhih ruku

Potrebna radnja vam je vjerojatno očita. Nabavite dovoljnu količinu ulja, zagrijte ga i umasirajte u ruke. U slučaju da ne možete koristiti ruke u trajanju od jednog sata, savjetuje se da navučete rukavice od lateksa.

Prije nego što se upustite u čin brijanja

Lagano zagrijte malu količinu kokosovog ulja dok se ne pretvori u tekuću konzistenciju, a zatim ga nanesite na željena područja lica, vrata, ispod pazuha, nogu ili bilo kojeg drugog mjesta koje namjeravate obrijati.

Briga o kosi neophodna je za očuvanje njezina zdravlja i izgleda.

Ishod je svakako vrijedan dodatnog napora. Započnite tako što ćete otopiti otprilike jednu žlicu kokosovog ulja i nježno ga rasporediti po tjemenu i kosi. Posvetite dovoljno vremena da si pružite sveobuhvatnu masažu. Osobe s gušćom kosom mogu zahtijevati veću količinu ulja. Ostavite ulje na kosi najmanje dva sata.