DISKUS HERNIJA 0DLAZI I NE VRAĆA SE

Bolovi u leđima su česti među odraslima, gotovo da nema osobe koja ih nije barem jednom osjetila. Srećom, postoje različiti načini liječenja koji mogu učinkovito olakšati ove tegobe.

Koristeći prirodne metode za smanjenje boli, preporučuje se korištenje masažnih tehnika i organskih ulja. Odabir prirodnih lijekova za ublažavanje bolova u leđima uvijek je koristan pristup.

Pripremite se za iznenađenje jer se glina pokazala kao izvanredan lijek za ublažavanje bolova. Bogata mineralnim solima poput aluminija, kalija, natrija, željeza, pa čak i plemenitim metalima poput zlata i srebra, glina posjeduje izvanredna svojstva za smanjenje boli. Za pripremu gline premaz, pomiješajte glinu s octom i vodom, te dodajte nasjeckani komorač.

Da biste olakšali tegobe, nježno nanesite maslinovo ulje na bolno područje, a zatim stavite glineni oblog na krpu i stavite ga na bolno mjesto.

Ponovite ovaj postupak svakodnevno tijekom 7 dana. Iscijedite sok od 5 suhih šljiva, suhih smokava i suhih marelica.

Poboljšanje zdravlja kralježnice i ublažavanje boli može se postići konzumiranjem suhih smokava, šljiva i indijskih oraščića. Za pripremu smokava, prelijte ih kipućom vodom i ostavite poklopljene 2 sata.

Nakon toga, konzumirajte voće i uživajte u soku. Krumpir je također odličan za ublažavanje bolova u leđima i smanjenje upale.

Krumpir potiče opuštanje mišića i povećava njihovu učinkovitost. Uzmite naribani krumpir i luk, dodajte malo soli za bolji okus.

Nanesite pripremljenu smjesu na bolno područje i prekrijte ga gazom. Ostavite da djeluje preko noći. Luk poboljšava cirkulaciju krvi i stvara toplinu na bolnom području, pružajući izvanredno olakšanje od bolova.