Divljak uspio da zavede PRINCEZU: Svi se pitaju kako je pala na njega, LJUBA GA PROMIJENILA- Sve bikove rasprodao radi ove mace (FOTO)

Jedan od ubjedljivo najpopularnijih rijaliti takmičara jeste Zmaj od Šipova, za kojeg mnogi kažu da je neotesani lik koji dolazi iz Srednje Bosne, a došao da se blamira po rijaliti programima. Ali, iako ga tako komentarišu, on je uspio da skupi mnogo fanova oko sebe i postane neko jako voljen među publikom.

On je nas jedan od jako karakteristicnih takmičara,a  ime mu je Zmaj od Šipova. Od samog njegovog pojavljivanja se govorilo da je to neotesani lik koji inace dolazi iz Srednje Bosne a dosao da se blamira po raznim rijaliti programima. Iako su ga komentarisali on je skupio mnogo fanova oko sebe i postao voljen medju ljudima i publikom.

Zmaj od Šipova iza sebe iam jedan brak u kojem je dobio kcerku Milicu. Jako cesto je tokom svog ucesca u rijalitiju sam govorio da je dobar ljubavnik ali da stvar bude zanimljivija on je uspio i to da nekoliko puta dokaze.

Prije nekoliko dana sokirali su se svi kada se na njegovom profil pojavio intimni selfi. Naime on se nasao u bliskom drustvu sa Atinom Ferari a onda je htio da je svima pokaze. On je iskoristio u priliku da objavi asada svima da ce uskoro da se zeni ali da ce te se svi sokirati kada vidite o kojoj mladi se radi.

Svima je jasno da je mlada dosta mlađa od njega jer se od njega to i ocekuje. Cesto je radio sigurno dosta stvari koje niko ne bi, tako da nas ni njegova zenidba koja treba da se desi ne moze iznenaditi.